utorak, 31. ožujka 2015.

Dijeta s jogurtom – U samo 3 dana smršavite 4 kilograma




Ukoliko želite u kratkom razdoblju ukloniti masne naslage i očistiti organizam od štetnih tvari, jutarnji napitak postati će najvažniji sastojak mnogim ukusnima jelima koja ćete pripremati i tijekom dana.

 
 Ukoliko je jogurt jedan od vaših omiljenih napitaka, imamo savršeno rješenje za vaš problem. Jogurt dijeta traje samo tri dana, a osim što ćete otopiti masne naslage, organizam ćete osloboditi svih štetnih tvari!
Prvi dan

Doručak: Ujutro pojedite voćni ili obični nemasni jogurt s pahuljicama po želji.
Ručak: Na maslinovom ulju prodinstajte povrće i na kraju pomiješajte s rižom. Osim soli i papra u povrće nemojte dodavati nikakve začine. Za desert pojedite voćni jogurt.


Večera: Prije spavanja zasititi će vas salata sa šunkom i mrkvom. Dakle, nasjeckajte jednu mrkvu, jabuku i 50 g šunke pa sve popržite na maslinovom ulju. Sve zajedno pomiješajte s nemasnim jogurtom.
Drugi dan

Doručak: Za salatu od krastavaca potrebni su vam jogurt i krastavac koji ćete isjeckati na kockice te na kraju sve zajedno pomiješati.
Ručak: Posolite i popaprite malo puretine isjeckane na kockice i ispecite na maslinovom ulju. Dodajte isjeckane šampinjone, jednu rajčicu i papriku. Kada povrće omekša dodajte jogurt.
- Večera: Dvije čaše jogurta pomiješajte s nekoliko bobica miješanog šumskog voća.


Treći dan

 
Doručak: S jogurtom pomiješajte sir, nasjeckanu jabuku i malo cimeta i na kraju malo posolite i popaprite.
Ručak: Ispecite 150 grama filea od oslića, a kao prilog napravite salatu od jogurta, nasjeckanog krastavca i malo senfa.
Večera: Skuhajte sto grama tjestenine, dodajte jednu nasjeckanu papriku i kuhano jaje. Sve zajedno pomiješajte s jogurtom.
Izvor: www.izvorzdravlja.info

0 komentari:

Objavi komentar