subota, 28. ožujka 2015.

U crijevima nosimo 15 kilograma otrova, evo kako ga se riješiti




Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe oko 100 tona hrane i 40 hiljada litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u crijevima tijekom vremena nakupi oko 15 kilograma toksičnog otpada.

 
Za liječenje od brojnih bolesti, dovoljno je očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i toksina, koji truju našu krvi i našem organizmu nanose veliku štetu.

Činjenica je da su naša crijeva puna toksina, a to pokazuju česta začepljena, poremećen metabolizam, dijabetes, pretilost ili anoreksija, slab sluh i vid, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kose i noktiju te mnoge bolesti od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva, a taj tretman je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

No, postoji rješenje u obliku jednostavnog recepta. Svakodnevnim konzumiranjem mješavine sjemenki lana i kefira, tanko i debelo crijevo može se očistiti od taloga sluzi, fekalnih naslaga i parazita, a crijevna mikroflora neće nastradati zbog toga.

Taj recept pospješuje i normalizaciju tjelesne težine i sagorijevanje masnih naslaga. Također, ima pozitivan utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mljeveni lan je u stanju apsorbirati i eliminirati toksine iz organizma te smanjiti razinu kolesterola u krvi. Dobar je za gastritis, čir na želucu te liječenje bolesti mokraćnog sustava.

Mješavinu za čišćenje crijeva pomoću mljevenog lana i kefira preporučuje se konzumirati tri tjedna, ujutro, umjesto doručka.

 
Recept:

1 sedmica: 1 kašika mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira
2 sedmica: 2 kašika mljevenog lana pomiješanog sa 100 ml kefira
3 sedmica: 3 kašika mljevenog lana pomiješanog sa 150 ml kefira




(MOJEzdravlje)

0 komentari:

Objavi komentar