ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

EVO ŠTA VRIJEME VAŠEG ROĐENJA GOVORI O VAMA!






Nije svejedno jeste li rođeni ujutro, popodne ili kasno uvečer. Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumjeti ako znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja.

Kao što svaki dan u mjesecu ima svoju numeričku vibraciju, tako i svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju, koja u mnogome utječe na oscilacije našeg bioenergetskog naboja, piše Kurir.
Krug od 24 sata podijeljen je na šest numeričkih stanica. Prva numerička stanica je između ponoći i 4 sata ujutro, druga između 4 i 8, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20 i posljednja između 20 i ponoći.
Za rođene između ponoći i 4 sata

Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule od oblaka. Imate bujnu maštu i ponekad se teško snalazite u svijetu fizičke stvarnosti. Imate zanimljivu pjesničku dušu i ljudi vas često ne razumiju, jer je vaš način razmišljanja drukčiji i jedinstven. Ponekad djelujete rasijano. Imate veoma plemenitu narav i uvijek ste spremni da pomognete drugima.
Za rođene između 4 i 8 sati


 
Vas odlikuju brzina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko, vi se odlično snalazite u svijetu sadašnje realnosti. Težite za time da drugima budete uzor, da se iz trena u tren dokazujete i potvrđujete.
Za rođene između 8 i 12 sati

Vi ste biće vjere, nade i optimizma. Živahni ste, vedri i uvijek u svojevrsnom stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Empatični ste i produhovljeni. Imate sklonosti prema umjetnosti i filozofiji. Osoba ste mnogih talenata.
Za rođene između 12 i 16 sati

Vi ste energični, okretni i živahni. Za vas su bogom dani praktični poslovi. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar, a ništa ne biste bili lošiji kao književnik, kada biste svoju energiju usmjerili u tom pravcu. Ukratko – vi ste svestrano nadarena osoba koja može u mnogim profesijama i zanatima uspješno da izrazi svoj kreativni duh.
Za rođene između 16 i 20 sati


 
Vi ste osoba nemirnog, lutalačkog duha i pomalo nervozni. Pokreti su vam dinamični, riječi oštre i snažne. Vi brzo mislite i djelujete. Želite što više da proživite i volite život u svim vidovima i oblicima. Često mijenjate odluke i stavove, i nerijetko istovremeno poduzimate različite poduhvate. Ko vas ne poznaje dobro, može pomisliti da ste brzopleti, ali vi ste itekako svjesni šta radite.
Za rođene između 20 i 24 sata

Umjerena ste, racionalna i uporna osoba. Želite da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti prema filozofiji i književnosti. Vi ste i produhovljena osoba koja bi, kada bi htjela, mogla da ima velik utjecaj na ljude oko sebe. Autoritet ste (možda ne i svojom voljom) u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Ponekad djelujete pomalo uobraženo, ali to je zbog toga što ste puni samopouzdanja kao i životne i kreativne energije.
Izvor: Radiosarajevo.ba

0 komentari:

Objavi komentar