četvrtak, 18. lipnja 2015.

LIJEK ZA ŠTITNJAČU, DOBRU KRVNU SLIKU I POMLAĐIVANJE! NAPRAVITE GA SAMI S DVA SASTOJKA!

Grgo Jelavic/PIXSELL




Mladi zeleni orasi pomiješani s medom imaju pozitivan učinak u slučaju slabokrvnosti te pomažu u pročišćavanju jetre, želuca i krvi.

 
Prirodni lijek za liječenje i zaštitu štitnjače, za poboljšanje krvi i pomlađivanje sastoji se od samo dva sastojka: meda i mladih oraha, pišu na internetskim stranicama za prirodne lijekove.

Mladi zeleni orasi pomiješani s medom imaju pozitivan učinak u slučaju slabokrvnosti te pomažu u pročišćavanju jetre, želuca i krvi.

Odlični su i kod problema u radu štitnjače, za bolesti grla i respiratornog trakta, posebno kod bronhitisa, povećavaju imunitet, pomažu kod tegoba uzrokovanih klimaksom, pretilosti i kroničnih respiratornih bolesti.

Recept: Sve što vam je potrebno za izradu ovog recepta je 40 mladih zelenih oraha u kori i jedan kilogram kvalitetnog meda.

 
Mlade orahe je potrebno oprati, osušiti pa ih isjeći na četvrtine i staviti u teglu, a zatim preliti medom. Prilikom rezanja, najbolje je koristiti rukavice jer će vam prsti biti crni. Teglu zatvoriti dobro i pustiti da odstoji mjesec dana na suncu. Promućkajte povremeno.

Kada orasi odstoje u tegli, oni puste svoj ljekoviti sok u med, med se razrijedi na taj način i dobije tamnu boju. Orahe izvadite, a ovaj sirup je ono što pijete. Držati na hladnom i tamnom mjestu.

Uzima se po jedna žličica dnevno, najbolje ujutro na tašte.

DNEVNO.HR

0 komentari:

Objavi komentar