srijeda, 29. srpnja 2015.

PRIRODNIM PUTEM UKLONITE BRADAVICE






Da bi uklonili bradavice prirodnim putem pokušajte neku od dole opisanih metoda.
Kroz tanku lepljivu traku probijte rupu veličine bradavice tako da ostala koža oko bradavice bude zaštićena od vatre. Nad bradavicom se upali kocka šećera tako da vrela masa pada na bradavicu. Za vreme ove operacije osetit ćete bol, ali će bradavica sve više tamniti, a na kraju kao rezultat za nekoliko nedelja bradavica će u potpunosti nestati. Ovu metodu ne pokušavajte ako niste sigurni da li je reč o bradavici, ili niste vešti sa procesom paljenja bradavice.

Bradavicu možete ukloniti i uz pomoć smokvinog ploda (kad se otkine smokva s grane iscuri mleko). Samo otkinite smokvu i sa peteljkom mažite po bradavici. Za par dana bi se bradavice trebale povući.



Među stare narodne lekove koji uklanjanju bradavice spada i biljka rosopas. Rosopas (Chelidonium m.), koja se inače poput korova razmnožava po našim baštama, je poznata kao prirodni lek protiv bakterija i virusa, još iz davnina. Naime, otkinete li jednu od mnogobrojnih stabljika (preporučljivo pri korenu, jer ima najviše soka) primetit ćete sok narančaste boje. Upravo je taj sok odličan za uklanjanje bradavica na koži. Par kapi se utrlja u bradavicu barem dva puta na dan i zamota flasterom. Nakon nedelju dana upornog mackanja bradavica se isuši i nestane.



Izvor:kucnilekar

0 komentari:

Objavi komentar