ponedjeljak, 26. listopada 2015.

LIJEČI 75% TUMORA U 15 DANA: ZNANSTVENICI TVRDE DA SE NITI JEDAN TUMOR NIJE VRATIO!

9fca97136e5dff1b49af067a9620dbe21








Blushwood (Hylandia dockrillii), u slobodnom prijevodu rumeno drvo, biljka je iznimnih medicinskih svojstava za koju se smatra da bi u bliskoj budućnosti mogla preuzeti primat u borbi protiv vidljivih tumora.

Na sjeveru Queenslanda u Australiji, u području kišnih šuma, razvila se manja populacija Hylandia dockrillii, čija su svojstva znanstvenici proučavali tijekom osam godina te došli do zapanjujućih podataka.

Od 300 životinja (psi, mačke, konji, tasmanijski vragovi) kojima su bili umjetno izazvani tumori vrata i melanomi, primjena ekstrakta iz bobica ove biljke izliječila je tumor u 75 % slučajeva te se, prema navodima istraživača, nijedan od izliječenih tumora naknadno nije vratio.

Pokazalo se da sastojak koji se nalazi u bobicama ubija stanice tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva te potiče imunosni sustav organizma na aktivno razlaganje tumorskih ostataka.

Istraživači su napomenuli kako ovaj lijek nema nikakve nuspojave. Naime, prvi učinci djelovanja vidljivi su u roku od pet minuta, dok cijeli tumori nestaju u roku od 15-ak dana, jednostavno otpadajući s kože.
No, biljka ima i svojih ograničenja. Izrazito ju je teško uzgojiti na područjima izvan sjevernog Queenslanda.

No, ne budite tužni jer biljke koje imaju vrlo sličan učinak na tumore su posvuda oko nas, a ovo su tri najučinkovitije:

Tri najučinkovitije biljke kod liječenja tumora

Ulje kanabisa – mjesec dana korištenja

Četiri godine kemoterapije uništile su organizam čovjeka iz Hrvatske. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno, a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promijenile. Ovaj je čovjek doslovno ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se riješio zauvijek. Nakon mjesec dana korištenja ovog ulja držao je svoj tumor prepolovljen na dva dijela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i liječi rak, što mogu potvrditi milijuni ljudi diljem svijeta kojima je pomogao.

Graviola – iznimno učinkovita

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-ih godina pokazala su kako ova biljka uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji) – posljedice liječenja graviolom su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća.

Mrkva – osam mjeseci

Ann Cameron je uspjela izliječiti rak u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez kemoterapije, zračenja i promjena u prehrani. Nakon operacije raka debelog crijeva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti.

Preporučili su joj kemoterapiju, bez obzira na to što joj nije mogla produljiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode liječenje, naišla je i na podatak o Ralphu Coleu koji je izliječio svoj rak sokom od mrkve, u količini od oko 2 kilograma mrkve dnevno.

Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu. Dakle, jedina promjena u njezinu životu bio je taj sok od mrkve.

U siječnju 2013., nakon osam tjedana svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U ožujku 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju. U srpnju 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu.

Nakon osam mjeseci ispijanja soka od mrkve rak je u potpunosti nestao.

Njezinu su priču prenijeli svi svjetski mediji, no ona nije jedini primjer, ima ih mnoštvo.

Izvor: dnevno.hr/atma.hr

0 komentari:

Objavi komentar