četvrtak, 19. studenoga 2015.

ČIČIN LEK: Mnogi muškarci imaju probleme s potencijom, rešenje se nekad nađe gde ga najmanje očekujete

Lekovito-bilje-dnevne-600x400











Pročitajte ovu interesantnu ispovest jednog Beograđanina, koji je imao poteškoće da postigne erekciju. Sve dok nije probao ovaj recept
Mnogi muškarci imaju probleme s potencijom, a te stvari umeju da budu prilično neprijatne. Međutim, rešenje se nekad nađe gde ga najmanje očekujete.

Izvesni P. S. iz Beograda, igrom slučaja došao je do rešenja svog problema s potencijom. Ovo je njegova priča:

“Otišao sam kod jednog travara iz Šumadije zbog bolova u donjem delu leđa. Otišao sam kod njega po preporuci, a inače već duže vreme imam problem da postignem erekciju, međutim, o tome niko ništa nije znao. Nekoliko devojaka me je ostavilo u poslednjih godinu dana, jer nismo imali redovan seks.

Čiča me je pregledao, nekom svojom bioenergijom. Sve mi je izgledalo sumnjivo. Ali onda me je pitao nešto i ja sam se zaledio. Momak! A, ti s devojkama, slabo? Ne pritiskaš ništa? – rekao je kratko i objasnio da su moji bolovi u leđima i problemi s potencijom povezani.



 
Šta sam mogao. Rekao sam mu istinu i ispričao sve kako jeste. Dao mi je neki narodni recept i dao mi uputstva šta treba da radim s tim.

Čim sam se vratio u Beograd, nabavio sam potrebne sastojke i počeo da pijem čičin lek. Potpuno neverovatno, erekcija se vratila istog dana. Od tada ne prestajem da pijem to čudo. A i bolovi u leđima su skoro potpuno nestali.”

Naš sagovornik bio je prilično oduševljen ovim receptom. Ako imate slične probleme, probajte i vi, možda i vama pomogne.

Foto-ilustracija: Profimedia

Recept:

Čaj za potenciju: napravite mešavinu rtanjskog čaja, bosiljka i koprive, tako što ćete jednake delove ovih suvih biljaka dobro izmešati u nekoj tegli. Jednu punu supenu kašiku ove mešavine prelijte sa 3 dl ključale vode, dodajte prstohvat crnog bibera i prstohvat cimeta i ostavite da odstoji 15 minuta. Čaj konzumirajte tri puta dnevno po 1 dl‚ pre jela.

Smesa za potenciju: u teglu domaćeg meda narendajte jedan svež koren đumbira, dodajte jednu ravnu kašiku suvog ruzmarina i tri pune kašike mlevenih oraha. Ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi nekoliko dana i konzumirajte po jednu kašiku ujutru i uveče.

Ništa ne košta da probate. Možda vam vrati osmeh na lice, a i vašoj lepšoj polovini.

(Dnevne.rs /Telegraf)

0 komentari:

Objavi komentar