subota, 28. studenoga 2015.

Dragulj njemačke medicine: Jedna čaša čisti arterije i spriječava najteže bolesti! (RECEPT) -
















Ovaj prirodni lijek spriječava i pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih s bolestima srca i krvotoka

Stari lijek podrijetlom iz Njemačke narodne medicine kombinira tri superzdrave namirnice, koje zajedničkim i svakodnevnim djelovanjem mogu imati izuzetno pozitivne zdravstvene učinke na vaš organizam.
Prije svega, odličan je za liječenje i prevenciju začepljenja arterija. Također, dobar je za reguliranje povišene razine masnoća u krvi, spriječavanje općeg umora organizma, sprječavanje i liječenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunološkog sustava, čišćenje jetre i poboljšanje enzima jetre.
Ovaj prirodni lijek sprečava i pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih s bolestima srca i krvotoka.
Sastojci za prirodni superlijek:

4 cijele veće glavice češnjaka, 4 limuna s korom, manji korijen đumbira (oko 3-4cm) i 2 litre čiste vode.
Priprema: Limun dobro operite, pa ga narežite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski, odnosno ukoliko je prskan, onda ga prethodno tretirajte otopinom octa i vode. Ogulite češnjak i zajedno s limunom i đumbirom ubacite u blender.
Od toga, pomoću blendera napravite jednoličnu masu. Tako izmiksanu smjesu dodajte u metalnu posudu, ulijte dvije litre vode i zagrijte sve uz miješanje, do točke vrenja. Tik prije nego što smjesa proključa, isključite vatru i pustite da se sve dobro ohladi. Procijedite kroz srednje gustu cjediljku i pretočite u staklene boce.
Primjena: Ovaj ljekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dl, najmanje 2 sata prije jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u hladnjaku.
Kura liječenja traje 3 tjedna, uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od jednog tjedna. Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu.
Ukoliko vam okus ne odgovara, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja trebali bi osjetitti značajnu regeneraciju tijela.
Napitak je, osim već navedenih blagodeti, posebno koristan u spriječavanju kalcifikacije u tijelu, koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih žila.
Kombinacija limuna, vode i kuhanja neutralizirati će miris češnjaka, pa ne morate brinuti za zadah. Prije svakog konzumiranja protresite bocu s ovim domaćim lijekom, kako bi se talog limuna i češnjaka na dnu pomiješao sa sokom.
Oni koji su probali, kažu da je napitak odličan i za starije osobe, da im vraća energiju i snagu i tako ih pomlađuje, jer nakon nekoliko tjedana poboljšava njihovu cirkulaciju.

(kurir.rs/uredio:nsp)

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2015/11/27/dragulj-njemacke-medicine-jedna-casa-cisti-arterije-i-sprijecava-najteze-bolesti-recept/#sthash.W4XCwfQ5.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar