ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

OVO OBAVEZNO MORATE ZNATI: Nećete vjerovati koje su koristi ovog ljekovitog napitka












Dobro ju je piti i na večer prije spavanja, a preporuča se da se uvijek pije svježe pripremljena. Osim toga, i vi je možete iskoristiti u kozmetičke svrhe pa se stoga savjetuje da s ovako spravljenom vodom brišete lice.

 
Sa blagodatima meda većina ljudi dobro je upoznata, ali malo je onih koji znaju koje blagodati posjeduje medena voda. Ovaj pripravak od davnina je upotrebljavan za oslobođanje od različitih bolesti te u kozmetičke svrhe.

Za spravljanje medene vode dovoljno je jednu čajnu žlicu meda promiješati u čaši mlake vode. Time se dobiva 30 postotni rastvor meda koji je po svojem sastavu identičan krvnoj plazmi. Med strukturira vodu i time povećava njena ljekovita svojstva, što je znanstveno dokazano. Odlično je znati da se ova voda potpuno i brzo apsorbira u organizam, prenosi zdravapriroda.com.

Medena voda spremljena na ovaj način normalizira probavu, pojačava imunitet te koristi u liječenu prehlade i bronhitisa te osigurava pročišćenje organizma.

 
Medenu vodu u preventivne svrhe treba konzumirati svako jutro na prazan želudac, a popiti je treba brzo. Dobro ju je piti i na večer prije spavanja, a preporuča se da se uvijek pije svježe pripremljena. Osim toga, i vi je možete iskoristiti u kozmetičke svrhe pa se stoga savjetuje da s ovako spravljenom vodom brišete lice. Ona naime njeguje kožu ostavljajući je baršunastom, svilenkastom i mekom.

0 komentari:

Objavi komentar