ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

RECEPT: Prirodni lijek za održavanje boljeg stanja kostiju














Rezultati terapije ovom hranom učinit će u nekim slučajevima da osjet smanjenja bolova budu vidljivi već za tjedan dana.

Poznato je da šećer, mlijeko i mliječni proizvodi izvlače kalcij iz kostiju. No namirnice bi trebale pomagati u izgradnji i normalnom funckioniranju kostiju tijela.

 
Srećom postoji namirnica koja je manje zastupljena u našoj prehrani, ali je lako dostupna. Riječ je o želatini. Za pripremu ovog recepta ne treba budu jer je jednostavan i jeftin.

Kupite 150 grama jestive želatine, što će biti dovoljno za kuru liječenja mjesec dana. Navečer stavite 5 grama želatine u 1/4 čaše hladne vode iz frižidera, dobro promiješajte, te ostavite da odstoji do jutra van hladnjaka. Želatina će nabubriti i pretvoriti se u žele, a ujutro je na prazan želudac popijte. Po želji je možete miješati sa sokom ili jogurtom.Terapija daje rezultate već nakon sedam dana, piše kakolijeciti.com.

 
Tajna je u kolagenu, što je upravo želatina. Gubitak kolagena se odražava na izgled i funkciju cijelog tijela, a njegov nedostatak uzrokuje poremećaje koštanomišićnog sustava. Njegov dodatni nadomjestak spriječit će uništavanje kostiju i zglobova.

0 komentari:

Objavi komentar