nedjelja, 20. prosinca 2015.

2 najgore poze za spavanje zbog kojih se budite ‘strgani’

2 naj

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.







Ako se nakon 7 ili 8 sati sna osjećate umorno i pospano te vas nakon spavanja boli glava i mišići, vrijeme je za promjene
2 naj1. Spavanje na trbuhu
Iako vam se možda čini kako u ovom položaju istežete tijelo i ravnate leđa, spavanje na trbuhu zapravo ima potpuno suprotan efekt koji ćete osjetiti ujutro, nakon ustajanja iz kreveta.
U ovoj pozi vrlo je teško zadržati prirodni i opušteni položaj kralježnice. Isto tako, na ovaj način stvarate pojačani pritisak na prepone i ostale mišiće trbuha, nogu i ruku što nadražuje živčani sustav organizma i može dovesti do zatezanja i bolova u mišićima.



Slično je i s položajem glave koja je postavljena maksimalno u stranu, čime su tetive zategnute, živci pritisnuti, što može dovesti do bolova u vratu te neočekivane glavobolje.



2. Položaj fetusa
Iako je riječ o položaju spavanja u kojem uživaju mnogi, pokušajte napraviti male, ali velike promjene u spavanju i izbjegavajte ga. U položaju fetusa kralježnica je savijena u oblik slova C što nikako nije prirodno.

Isto tako, u ovom položaju pate i vaša koljena koja, ako su dugo savijena u istom položaju pogoršavaju cirkulaciju te izazivaju bolove u zglobovima.

Isto tako, ova poza spavanja pritišće dijafragmu i time otežava disanje. Pritisak na grudi može izazvati tupu bol, a onaj na lice potiče stvaranje prijevremenih bora. Ova poza jedino je dobra i korisna za trudnice jer im smanjuje pritisak na trbuh i olakšava disanje

izvor:www.saznaj.prvi.net

0 komentari:

Objavi komentar