ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

Koliko vode dnevno treba da pijete prema kilaži

Voda-tabela2

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.









Da bi naš organizam funkcionisao kako treba moramo da unesemo dovoljnu količinu vode, a to zavisi od kilaže. Pogledajte tabelu u tekstu…

Znamo da svakog dana moramo da unesemo određenu količinu vode da bi organizam normalno funkcionisao. Ako to ne praktikujemo, može doći do slabljenja nekih vitalnih funkcija, pa i do ozbiljnih oboljenja.

Postavlja se pitanje – koliko vode dnevno treba da pijemo?

Neki kažu 2 l vode dnevno, neki kažu ne mora voda može bilo koje bezalkoholno piće, ali sokovi i drugi napici ne mogu zameniti vodu.

Postoje ljudi koji su toliko navikli da piju razne napitke da im je voda postala bljutava. Savetujemo da u običnu vodu ubacite malo krastavca ili iscedite samo malo limuna i voda će biti mnogo ukusnija i prijatnija za piće.

Koliko tačno vode dnevno treba da popijete zavisi od vaše kilaže.
izvor:zdravlje iz prirode.com

0 komentari:

Objavi komentar