petak, 18. prosinca 2015.

Ljekovita smjesa protiv osteohondroza!

kičma






VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje problem



Vratnu osteohondrozu je teško, ali ipak, moguće liječiti. Predlažem da isprobate veoma zanimljiv recept. Nakon njegove primjene, bolove nećete osjećati nekoliko godina.

U pitanju je smjesa za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i solju (možete koristiti morsku). Ljekovitu smjesu pripremamo odmah za cijelu kuru liječenja, piše portal uspesnazena.com
1

Biće potrebno: 10 supenih kašika soli i 20 supenih kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Ljekovita smjesa za liječenje osteohondroze. Priprema:

So i ulje: ljekovita smjesa protiv osteohondroza! So i ulje promiješati u staklenoj ambalaži. Zatvoriti. Poslije nekoliko dana dobićete svijetlu smjesu.

Primjena:

Svako jutro treba mazati, uz energičnu masažu, vratne pršljenovi na mjestima gdje osjećate bol. Ispočetka masirajte 2-3 minuta, svaki dan dodajući još po 2-3 minuta, na kraju dovodeći vrijeme masiranja do 20 minuta. Nakon završetka masaže, vrat obrišite vlažnom, toplom krpom.
Kod sprovođenja takve procedure može doći do manje iritacije kože. Zato, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite dečjim puderom.

U rezultatu 10-dnevne kure liječenja stimuliše se cirkulacija krvi i poboljšava mišićna regeneracija hrskavičnog i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primjećuju se radikalne promjene.

Obnavlja se protok krvi u vratnom dijelu kičme, nestaju glavobolje i poboljšava se vid. To je povezano sa time da se tijelo čisti od toksina, sto zauzvrat normalizuje metabolizam.

U procesu čišćenja možete osjećati malu pospanost ili vrtoglavicu. Ali, to se ne događa često. Po pravilu, liječenje osteohondroza na ovaj način protiče bez sporednih efekata, i daje odlične rezultate.

Prilikom utrljavanja ove smjese možete praktikovati samomasažu vrata.

Izvor: uspesnazena

0 komentari:

Objavi komentar