četvrtak, 17. prosinca 2015.

OČISTITE ARTERIJE UZ POMOĆ SAMO JEDNE NAMIRNICE: Ne tražite rješenje u ormariću sa lijekovima




VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.










Budućnost liječenja i prevencije kardiovaskularnih bolesti mogla bi se nalaziti, izgleda, ne u ormarićima sa lijekovima, već u vašoj kuhinjskoj ostavi…

Obični nar izgleda da može prevenirati napredak bolesti koronarnih arterija, prema studiji koja je objavljena u medicinskom žurnalu Atherosclerosis.

Štaviše, ta je studija pokazala da ekstrakt nara može prevenirati i čak dovesti do poboljšanja kod niza pataloških stanja, koja vrlo često dovode do smrtnog ishoda.

Kako je poznato, uzrok atheroskleroze je nakupljanje masnih materija na arterijskim zidovima, a eksperimenti o kojima se piše u žurnalu su provedeni nad miševima u labaratorijskim uslovima – davan im je ekstrakt nara zajedno sa vodom koju su pili. Iako je terapija narom nešto povećala nivo holesterola, zabilježeni su neki drugi pozitivni efekti, također vezani za kardiovaskularne bolesti – poput snižavanja visokog krvnog pritiska.

 


Ljekovitost nara u narodu je poznata odavno, a nova istraživanja trebala bi voditi i njegovoj još uspješnijoj primjeni u liječenju.

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2015/12/14/ocistite-arterije-uz-pomoc-samo-jedne-namirnice-ne-trazite-rjesenje-u-ormaricu-sa-lijekovima/#sthash.1yKyGwDi.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar