srijeda, 30. prosinca 2015.

Otapanje žučnih kamenaca




VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.







Žučni kamenci spadaju u jedna od ozbiljnijih i bolnijih tegoba, a često je operacija jedino prikladno rješenje. Homeopatija nudi jedinstven način otapanja kamenaca, pogotovo ako stanje nije kritično, tj. ako još nije došlo do upale. Veličinom se razlikuju: mogu biti veliki poput zrna pijeska ili pak veći od centimetra. Ne samo da mogu eliminirati manje kamence i tijela, nego mogu spriječiti nastanak novih.

Portal predlaže post cijeli dan i noć, tj. ništa ne jesti 24 sata. Zatim pripremite mješavine od jedne litre rasola (tekućine) od kiselog zelja/kupusa, četiri decilitra maslinova ulja i soka od četiri limuna. Konzumirajte svakih 25 minuta po deci tekućine.



Odmah će nastupiti bolovi i proljev, a kamenci će biti izbačeni sa stolicom, najdulje za četiri do pet sati, tj. dok se popije pripremljeni lijek. Nakon što su kamenci izašli, deset do 15 dana nemojte uzimati suho meso, kore od voća i povrća, sirovu zelen i sl. Za to vrijeme pijte lagani čaj - dnevno četiri dcl - od mješavine jednakih količina konjogriza i kamilice.

Za usitnjavanje i izbacivanje kamenca i pijeska treba napraviti kuru od dvije do tri jušne žlice svježe koprive koje kuhajte kuhati 15 minuta u pola litre mlijeka. Jednu polovicu pripravka konzumirajte ujutro natašte, a drugu polovicu navečer prije spavanja. Kura traje tri do četiri tjedna.

Kako biste ublažili izrazito jake bolove, preporučujemo obloge od bilja:

poljska preslica: šaku svježe ili suhe preslice stavite u cjediljku i dobro zagrijte nad kipućom vodom. Zagrijanu preslicu rasporedite na lanenu krpu i stavite kao oblog na područje žučnjaka. Ostavite najmanje tri do četiri sata ili tijekom cijele noći kako biste ublažiti bolove.

kupus: Sameljite listove kupusa i dodajte snijeg od nekoliko bjelanjaka jajeta. Nanesite kao oblog na područje žučnog mjehura.

švedska gorčica: Namažite područje jetre nevenovom mašću i na to stavite oblog od tinkture švedske gorčice.
izvor:www.prirodni-lijek.com

0 komentari:

Objavi komentar