ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

U NEDJELJU DANA: OBNOVITE kosti, tetive, zglobove

saka



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.







Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tijela, pa prvi savjet je popravite držanje, to bar nije teško.

U ovom članku ćemo vam dati recept koji će pomoći da brzo ublažite vaše bolove i ojačate kosti. Ako patite od udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept savršen za vas.

Uzmite 150 gr jestivog želatina. U večernjim satima pomiješajte pune dvije kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode i ostavite da prenoći van frižidera.

Želatin će se pretvoriti u žele. Ujutro popijte smjesu tako što ćete je pomiješati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mlijeko, jogurt, čaj).

Želatin vam pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon 7 dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti.

Tretman bi trebao da traje mjesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.

Zašto je želatin tako dobar za zglobove? Želatin je visoko kvalitetan lijek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:

– Jača zglobove i srce
– Pojačava metabolizam
– Poboljšava mentalne sposobnosti
– Poboljšava ten
– Pruža elastičnost, jača tetive i ligamente
– Spriječava osteoporozu i osteoartritis
– Poboljšava kožu i strukturu kose
– Moćan učinak u liječenju displazije

Ovaj tretman će eliminisati bol i ukočenost u roku od nedjelju dana.

 Izvor;Lijekizprirode.com

1 komentari:

SVETLANA LITOVSKI kaže...

DA LI SVAKA VRSTA ŽELATINA JER SU U PONUDI SVINJSKI, GOVEĐI I VOĆNI? GDE DA SE KUPI ŽELATIN U SAMOUSLUZI ILI ZDRAVOJ HRANI?

Objavi komentar