nedjelja, 20. prosinca 2015.

Veoma efikasan DOMAĆI LIJEK koji čuva, štiti i pročišćava SRCE!

zdrav

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme.








Ovaj prirodni preparat blagotvorno utiče na čitav organizam, a veoma jednostavno se priprema.
zdrav
Ovaj lijek održava optimalno zdravlje čitavog organizma – čisti vene, štiti srce, jača otpornost na infekcije, pročišćava jetru.



Potrebno:

15 limunova
400 grama pšenice
12 čenova bijelog luka
400 g oraha
1 kg meda
Priprema:

Pšenicu stavite u veliki stakleni bokal, prelijte vodom, prekrijte gazom i ostavite da stoji 10-12 sati. Nakon toga, procijedite kroz gazu i pšenicu dobro isperite. Nakon jednog dana, pojaviće se izdanci veličine 1-2 mm.



Mašinom za mljevenje mesa potrebno je samljeti bijeli luk, orahe i proklijalu pšenicu. Zatim sameljite i pet limunova (zajedno sa korom) i dodajte ih ostalim samljevenim namirnicama. Iz ostalih 10 limunova iscijedite sok i dodajte smjesi. Zatim dodajte i med. Sve dobro promiješajte, sipajte u veću teglu i držite u frižideru. Preparat će biti spreman za upotrebu za tri dana, prenosi “B92“.

Potrebno je uzimati 1-2 kašike lijeka 30 minuta prije jela (tri puta na dan).

Prije upotebe prirodnih lijekova konsultujte svog ljekara.

izvor:www.saznaj.prvi.net

0 komentari:

Objavi komentar