nedjelja, 31. siječnja 2016.

Lak način detoksikacije cijeloga tijela

lak nacin detoksikacije


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Ovaj zaista čudotvorni napitak, pomoći će vašem organizmu da izbaci sve toksine, podići će vaš imunitet, oporaviti probavni trakt i napuniti energijom.
lak nacin detoksikacije

Najbolje od svega je što vam za ovaj sok trebaju sam tri sastojka koja možete nabaviti u svakoj trgovini, a to su: limun, đumbir i jabuke.
Ovo piće obiluje vitaminima A, B i C, pomaže vašoj jetri, obnavlja njen rad i čisti organizam. Promatrajte ga kao gorivo koje će pomoći vašem tijelu da radi beprekorno tijekom cijelog dana.



PRIPREMA: Ogulite jedan limun, četiri jabuke, i parče svježeg đumbira od oko 5 cm. Sve sastojke stavite u sokovnik i dobili ste ukusno piće. Slobodno ga razrijedite vodom jer je vrlo jako. Naravno, ako vam odgovara u tom obliku, slobodno ga konzumirajte odmah.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar