petak, 29. siječnja 2016.

Melem od kozijeg loja i ljekobilja: Liječi psorijazu, bronhitis, reumu…

36-1024x880


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Po recepturi dugoj preko 50 godina, a prema porodičnom naslijeđu porodice čuvenih Musića, koji su se bavili pčelarstvom i ljekobiljem, predstavljamo vam čuveni Mehlem, spravljan od najljekovitijeg bilja i kozijeg loja.




Kako saznajemo od vlasnika ove brižljivo čuvane recepture, Mehlem predstavlja lijek za apsolutno sve kožne bolesti, uključujući i psorijazu i razne infekcije i osipe.

Osim ovog, brižno ukomponovane recepture dovele su i do jednako učinkovitog lijeka za sve plućne bolesti; astmu, bronhitis, alergije…

Na hiljade izliječenih pacijenata, bez nuspojava i bez ijednog neriješenog slučaja, ova dva melema prava su blagodet za veliki broj ljudi koji muku muče s plućnim ili kožnim bolestima.

Cijene melema su pristupačne svima, a količine ograničene, stoga, požurite, naručite svoj melem još danas, jer, ako vam ne treba, sigurno znate nekog kome će dobro doći.



Ja bih preporučila svakome u kući da ima jedan ovakav melem, zlu ne trebalo. Ja sam i svoju djecu i unučad navikla na ovaj lijek, bilo da su u pitanju obične dječije posjekotine, zarađene usljed nestašluka ili psorijaza, koju je kćerka imala, a koja se od stresa pogoršavala..ili reuma, kojoj sam bila sklona sve dok nisam isprobala ovaj melem ili bronhitis, koji je mučio mog muža.

Jako sam zadovoljna i preporučujem ga svima. Ovo je najbolji poklon koji nekome možete pokloniti ili dobiti na dar.

Ja odavno ne mislim šta ću kome pokloniti za rođendan, godišnjicu, neki važan datum, praznike..Melem uvijek svima dobro dođe – zabilježili smo iskustvo s Mehlemom naše čitateljke iz Sarajeva, Majde Tanović (58).

Sve narudžbe na broj telefona: 060/349-8414.

Moguće lično preuzimanje ili slanje pouzećem.

Izvor: aura.ba

0 komentari:

Objavi komentar