nedjelja, 31. siječnja 2016.

Napravite detoksikaciju cijeloga tijela za jednu noć

kupka za detoksikaciju tijela

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Nakon napornoga dana svatko želi da uživa u vrućoj kupki koja pomaže da se ublaži napetost nakupljena tokom dana i jednostavno vam pomaže da se opustite. To je od velike važnosti za vaše zdravlje jer smanjuje razinu stresa koji je uzrok mnogim bolestima.
kupka za detoksikaciju tijela
Ako želite da se opustite u toplok kupki a ujedno napravite detoksikaciju tijela onda je ovo prava kupka za vas. Redovno se opuštajte u ovoj kupki i očistite svoje tijelo i um.

Napravite toplu i opuštajuću kupku koja je odlična za detoksikaciju uz ovaj recept:
1 šalica prirodnog jabukovog sirćeta (ocata)
1 šalica prirodne mineralne sol
1 šalica ljekovite gline
2-3 grančice svježeg ružmarina
3-4 kapi eteričnog ulja cimeta
3-4 kapi eteričnog ulja lavande



Način pripreme:
Stavite sve sastojke u kadu ispunjenoj toplom vodom i uronite cijelo tijelo, uključujući glavu. Prije nego što zaronite glavu u kadi, uzeti dubok dah i dok neuronite glavu dište duboko kroz nos. Ponovite postupak nekoliko puta, ovo će vas osloboditi od stresa.
Uživajte u ovoj kupki za detoksikaciju i vaše tijelo će vam biti zahlavno. Najbolje je da ovaj tretmand etoksikacije radite barem jednom sedmično. Isto možete napraviti kupku za vaša stopala, po istom receptu samo smanjite količinu sastojaka.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar