nedjelja, 24. siječnja 2016.

Prirodni balzam koji će ubrzati rast kose

prirodni balzam kosa


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Često želimo da povjerujemo primamljivoj reklami i kupimo baš taj balzam za kosu, koji će našoj kosi dati bujnost, sjaj i mamiti poglede. Nagledavši se takvih reklama, kako se lako postiže takva kosa, idemo i kupujemo jedan, pa drugi, pa treći balzam za kosu, a učinak nije ni blizu kao kod one lijepe djevojke s televizora … Dakle, vrijeme je preuzeti stvari u svoje ruke i sami pripremite svoj ​​domaći balzam, koji će odgovarati vašoj kosi.prirodni balzam kosa

Imam jedan dobar recept za brži rast i sjajnu kosu. Ovaj recept sam davno dobila od prijateljice, kojoj sam se uvijek divila na lijepoj i njegovanoj kosi, ali nikako nisam imala vremena da ga isprobam. Jer, ujutro, na brzaka operem kosu, isfeniram i bježim na posao. Ali, za sve dođe vrijeme. Izvadila sam taj recept iz ladice. Sada sam ga malo usavršila i želim ga podijeliti s vama. Jer, zaista je koristan i dragocjen. Kosa je postala skoro kao kod one djevojke s TV-a :) – zdrava, njegovana i sjajna. I stvarno, počela je brže rasti!

Domaći balzam za brži rast kose uz ovaj recept:
Za pripremu ovog balzama biće potrebno:
– 1 žumanjak
– 1 jušna žlica ricinusovog ulja
– 1 jušna žlica jabučnog octa
– 2 jušne žlice vašeg šampona
– 1 jušna žlica kupovnog balzama ili pakiranja za kosu

Priprema:
Odvojite žumanjak od bjelanjka. Stavite u neki pogodan sud. Dodajemo ricinusovo ulje i jabučni ocat. Sve dobro promiješamo do ujednačene smjese.



Dodajemo šampon, pa balzam (ili pakiranje). Opet sve dobro izmiješamo. Dobićemo smjesu gustoće jogurta ili rijetke vrhnja.

Smjesu nanosimo na vlažnu opranu kosu, odgore stavljamo najlonsku vrećicu i ručnik. Držimo 15-20 minuta. Poslije kosu ispiremo vodom. Zgodno je balzam držati na kosi za vrijeme kupanja u kadi. Prvo vrijeme, za bolji učinak, najbolje ga stavljati kod svakog pranja kose. Nakon 2-3 tjedna, možete ga rjeđe koristiti.

Ovaj mjera je dovoljna za srednju duljinu kose. Ako imate dugu kosu, povećajte sastojke dva puta. Budite uvijek lijepe!
Izvor:uspesnazena

0 komentari:

Objavi komentar