petak, 29. siječnja 2016.

Recept ruskog znanstvenika za liječenje karcinoma

karc

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Recept ruskog znanstvenika profesora Hrista Mermerskog, revolucionaran je lijek kojim se na tisuće ljudi izliječilo od raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

karc

Jednostavan recept za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru, bubrege, sav sustav izlučivanja, također i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele iste.

Sredstvo je i protiv upale zglobova. Odličan je recept za liječenje karcinoma te sredstvo protiv svih vrsta tumora. Također može služiti za regulaciju tjelesne težine.

Recept profesora Mermerskog

Sastojci:

– 400 gr proklijalog žita (pšenice)
– 15 svježih (najbolje neprskanih) limuna
– 12 cijelih glavica (ne režnjeva) svježeg bijelog luka
– 1 kg domaćeg meda
– 400 gr svježe orahove jezgre

Priprema:

Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscijediti kroz gazu. U tegli ostaviti iscijeđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobiva se pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati u emajliranom loncu. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati drvenom kuhačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u hladnjaku.



Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

Doziranje:

Ova se smjesa uzima 1-2 jušne žlice 30 min prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.

Recept za liječenje karcinoma – uzima se svaka 2 sata!

Recept garantira zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda!

Izvor: portal Bioenergija Beloša

0 komentari:

Objavi komentar