četvrtak, 28. siječnja 2016.

Sirup za liječenje kroničnog kašlja i upale pluća

upala pluca sirup recept

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Ovaj recept će vam pomoći u vrijeme prehlada i gripa, tako što će ukloniti kašalj, pomaže u liječenju upale pluća i poboljšava disanje. Vi ne bi trebali podcjenjivati učinkovitost ove biljne formule, kao moćan lijek protiv kašlja. Sastoji se od nekoliko biljaka koje će zaustaviti kašalj i poboljšati funkciju pluća.
upala pluca sirup recept
Dok hemikalije iz kupovinih sirupa protiv kašlja narušavaju vaše zdravlje, ovaj lijek ima terapeutski učnika na cijeli organizam.

Recept za sirup koji zaustavlja kašalj i pomaže u liječenju upale pluća.
Potrebni sastojci:
1/2 žličica češnjaka
1/2 žličice timijana
1/2 žličice kurkuma
2 žličice meda
Sok od pola limuna
1 vrećica zelenog čaja
Način pripreme:
Stavite sve bilje i vrećicu čaja u šalicu i prelijte sa kipućom vodom. Prcijedite nakon 3 minute i onda dodajte limun i med.



Napomena: Ponekad uzrok kroničnog kašlja i upale pluća može biti gljivica candida. Zbog toga je potrebno da doktori naprave test. Uvijek trebate biti sigurni sta je uzrok kroničnog kašlja i upale pluća.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar