nedjelja, 28. veljače 2016.

ČAROBNA LJETNA VODICA koja će vas oduševiti: Protiv pigmentacije, isušene kože, ispucale kose, akni i opeklina!

AZ0A4874

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme








U ljetno vrijeme volimo kozmetiku svesti na minimum, posebno kod boravka na moru ili drugim kupalištima.

Prekomjerno izlaganje vodi, soli, kloru i suncu može jako isušiti kožu, a i završiti jakim pigmentacijama i opeklinama.

Sve ove probleme možete izbjeći uz recept za univerzalnu prirodnu vodicu uz koju rezultati neće izostati. Nećete je morati niti umasiravati, već se jednostavno poprskate njome – ona je za lice, tijelo i kosu. Ukoliko vam se ipak dogodi da se opečete ova vodica je odlična prva pomoć kod opeklina.

Ako je pripremite, sigurno će vam se toliko dopasti da ćete je koristiti i nakon godišnjeg.

Karakteristike vodice su:

– Bogata je antioksidansima
– Usporava starenje
– Pruža bogatu hidrataciju kose i kože
– Pogodna je za sve tipove kože i kose
– Iznimno je osvježavajuća
– Pogodna je nakon depilacije
– Štiti od UV zračenja
– Prevenira pigmentaciju
– Smiruje kožu nakon sunčanja i opeklina (nema zaštitni faktor)
– Prevenira nastajanje akni od znoja
– Recept za čarobnu ljetnu vodicu

Sastojci:

– Pola šalice destilirane vode
– ¼ šalice zelenog čaja
– ¼ šalice kokosovog ulja
– Par kapi ulja sjemenki krastavca
– Pulpa iz par listova aloe vere ili 2 kapaljke ulja aloe vere

Priprema:

Izvadite pulpu iz listova aloe vere, pomiješajte sve sastojke u blenderu i ulijte u bočicu s raspršivačem.

Prije upotrebe promućkajte.



Ljekovita svojstva sastojaka u vodici

Zeleni čaj je snažan antioksidant koji prevenira oštećenja na koži i usporava starenje. Zbog svojih zaštitnih svojstava odličan je kao podloga proizvodima za sunčanje.

Djeluje protiv podočnjaka,bora na licu ( posebno oko očiju), tamnih mrlja na licu, akni, poboljšava prirodnu otpornost organizma na UV zrake, ima protuupalna svojstva, pomaže umiriti i ohladiti osjetljivu kožu, štiteći  ju od daljnje iritacije.

Kokosovo ulje hit je u njezi kose i kože. Njegove upotrebe su bezbrojne, a poznato je da je izrazito hidratizirajuće, obnavlja oštećenja, pomaže u bržem oporavku ispucale kože i pogodno je u njezi opečene kože.

Dokazano je da kokosovo ulje sadrži fitosterole, koji su navodno zaslužni za takvo protuupalno i regenerativno svojstvo ulja. Nakon nanošenja koža je baršunasto glatka.

Krastavci na očima klasika su u kućnim tretmanima lica, to je opravdano jer se po djelotvornosti mogu mjeriti s poznatijom aloe verom. Ulje sjemenki krastavca slično djeluje, brzo se upija i odlično je za vlaženje kože i kose.

Sadrži vitamin E i fitosterole koji štite kožu od vanjskih oštećenja. Pogodno je za svakodnevnu upotrebu kod akni, psorijaze, ekcema, iritacije od sunca, u tretmanima protiv strija, kod suhe i oštećene kose i noktiju. Odličan je odabir za ljude koji imaju problematični tip suhe kože s aknama.

Aloe vera gel jedno je od najboljih prirodnih sredstava za njegu, hidraciju i liječenje kože, sprečava iritacije i ublažava opeklina. Pogodan je za upotrebu kod svih tipova kože, olakšava simptome većine kožnih bolesti i štiti od UV zračenja te smanjuje pigmentacije.

Ulje aloe vere ublažava upalne procese na koži. Svakodnevnim nanošenjem koža dobiva blistavost, a preporučuje se i za suhu i oštećenu kosu. Sadrži izuzetan broj sastojaka koji međusobno djeluju uravnotežujuće i upravo zato koži istodobno pružaju vlagu, bogatu njegu. Ulje je primjereno svim tipovima kože kojima nedostaje vlage.

Izvor: atma.hr

0 komentari:

Objavi komentar