utorak, 23. veljače 2016.

Napitak od peršuna čiji učinak šokira ljekare: smanjite holesterol i otopite masne naslage

zeleni-napitak-flickr

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Peršun sadrži dve grupe jedinstvenih sastojaka: aromatična ulja zbog kojih tako snažno miriše i flavonoide koji zajednički eliminišu toksine iz tijela!



Peršun, takođe, stimuliše cirkulaciju krvi a uz dodatak limunovog soka dobićete djelotvoran napitak koji obara holesterol takvom brzinom da su mnogi pacijenti šokirali ljekare napretkom.

Sastojci:

– 1,5 l vode
– 3 vezice peršuna srednje veličine
– 1 kg limuna
– malo sode bikarbone

Priprema:

Oribajte limunove sodom bikarbonom i ostavite ih u hladnoj vodi oko pola sata.

Prokuhajte litar i po vode, ostavite da se ohladi pa nasjeckajte limun i peršun i izmješajte s vodom. Ostavite u poklopljenom sudu u frižideru 24 sata pa sve izmješajte u mikseru. Čuvajte na hladnom i konzumirajte oko 100 ml dnevno.

Izvor: lisa

0 komentari:

Objavi komentar