subota, 27. veljače 2016.

Odlično čišćenje lica kod kuće. Provjereno!

IMG_1017


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Svaki dan pore na licu začepljuju se masnoćom, odumrlim ćelijama, nečistoća i prašina dospevaju na kožu lica svaki put kada izađete napolje.





Ako ne čistite začepljene pore, one se pretvaraju u akne i bubuljice, zato ih je neophodno, s vremena na vreme, čistiti.

Nije obavezna poseta kozmetičkom salonu da biste odradili ovaj tretman, možete i sami, kod svoje kući, uraditi čišćenje lice na profesionalnom nivou, i bićete zadovoljni rezultatom.

Probajte ovaj tretman za čišćenje lica kod kuće. Odlično čisti pore, osvežava kožu lica i otklanja mitisere. Uradite sledeće:

Operite lice na uobičajeni način, pokupite kosu da lice bude otkriveno.

Pripremite smesu za čišćenje lica: dve supene kašike pene za brijanje dobro promešajte sa pola kafene kašičice sode bikarbone.

Prokuvajte vodu u manjoj šerpici, oko 200 ml, i ubacite 1-2 kašiku suvog cveta kamilice.



Stavite šerpicu na sto, glavu iznad šerpice, pokrijte se peškirom i parite lice, oko 5-7 minuta.

Na raspareno, vlažno lice nanesite pripremljenu smesu, izbegavajući delove oko očiju i usta.

Idete u kupatilo, otvorite slavinu sa vrućom vodom, i pod mlaz vode stavite mekanu četkicu za zube. Potrebna je baš mekana. Iako postoji i specijalna četkica za lice, možete koristiti i ovu, za pranje zuba.

Zatim nežno, ali dinamično, čistite kožu lica. Posebnu pažnju posvetite nosu i čelu.

Isperite vodom.

Pogledajte u ogledalo – nema crnih tačaka, pore su čiste i lice je veoma glatko.

Ovakvu proceduru možete raditi jednom nedeljno.

Izvor: uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar