subota, 27. veljače 2016.

Pomoć iz prirode za liječenje upale mokraćnog mjehura!

b_1399635139_467


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Od prirodnih preparata koji se koriste kao potpora u liječenju upala mokraćnog mjehura preporučujemo brusnicu i preparate brusnice koji se spravljaju kao prirodni lijekovi za liječenje problema sa mokraćnim mjehurom.



Poznato je da brusnica ima odlično ljekovito djelovanje na mokraćni mjehur, pa je i logično koristiti ju u liječenju spomenutih problema. Ipak, potrebno je da napomenemo da se prije početka liječenja svakako trebate posavjetovati sa svojim obiteljskim liječnikom ili urologom.

Preventivno djelovati na upalu

Doktori napominju da je česti uzrok cistitisa pranje u pjenušavim kupkama pa to treba izbjegavati dok se problem ne riješi te da recidivirajući cistitis kod žena često nastaje zbog zadržavanja mokraće usprkos nagonu na mokrenje.


Čajevi koji su dobri za ispiranje mjehura, pa i za liječenje upala su:

Čaj od maslačka, koprive ili breze. Također, u slučaju upala mokraćnog mjehura trebate se suzdržavati od spolnog odnosa i uporabe dijafragme (žene) i tjedan dana nakon nestanka simptoma.

Izvor: narodnilijek.com

0 komentari:

Objavi komentar