utorak, 23. veljače 2016.

RECITE ZBOGOM VISOKOM KRVNOM PRITISKU,HOLESTEROLU I TRIGLICERIDIMA SA OVIM MOĆNIM PIĆEM!



VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme







Pripazi na holesterol i krvni pritisak, ostati fizički aktivni, održavati normalnu težinu, izbjegavajte cigarete i alkohol. To je skoro sve što je potrebno da bi zaštitili svoje sveukupno zdravlje i spriječiti ozbiljne zdravstvene probleme.

Međutim, stvari nisu uvijek svijetle, a naša srca treba samo blago povećanje. Pokušajte sljedeće recept i dobiti spremna za neke velike promjene:



Sastojci:

1 belog luka češanj, mljeveno
1/2 limuna, Juiced
1/2 kašičice đumbira, naribanog
1 kašika jabukovog sirćeta
1 žlica organskog meda
priprema:

Blend sve sastojke na maloj brzini dok glatka. Transfer svoj lijek u posudu i čuvajte ga u frižideru.

Uzmi male doze svoj lijek tokom dana, po mogućnosti prije vašeg obroka. Ako imate problema sa gutanjem to, uvijek možete dodati vrlo malo vode da se blaži ukus ili ga dodali na svoj omiljeni smoothie, ako ga volite bolje.

izvor:biljnaapoteka.info

0 komentari:

Objavi komentar