srijeda, 24. veljače 2016.

Učinkovita maska od luka protiv peruti i opadanja kose

maska od luka

VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Maska za kosu s lukom je prije svega moćna prehrana vlasišta mineralima i vitaminima koji se u velikoj količini nalaze u ovom jedinstvenom produktu. Maska s lukom hidratizira, zaustavlja gubitak kose, poboljšava strukturu i ubrzava rast kose. Uz pomoć ove maske oslobodit se peruti, usporiti pojavu sijedih vlasi i učiniti svoju kosu zdravom i bujnom. Maska za kosu s lukom je odlična alternativa kupovnim kozmetičkim preparatima. Vrlo je važno da je prirodna i pogodna za sve tipove kose.
maska od luka

Recept za prirodnu masku s lukom:
Za pripremu ove maske biće potrebno

2 jušne žlice svježe iscijeđenog soka crnog luka

1 jušna žlica meda



1 jušna žlica majoneze

1 jušna žlica maslinovog ulja

Sve sastojke dobro promiješati i utrljati u kožu glave.
Staviti kapu za tuširanje ili običnu najlonsku. Glavu umotati ručnikom. Držati sat vremena, a potom isprati umjereno toplom vodom. Možete promijeniti sastav ove maske. Umjesto majoneze staviti žlicu ricinusovog ulja, koje je u svom sastavu sadrži linolnu, oleinsku i palmitinsku kiselinu, koji zasićuju korijen dlake i pomažu zdravom rastu kose. Možete dodati 1 žumanjak (ili cijelo jaje, ako imate masnu kosu). Za postizanje dugoročnog pozitivnog rezultata, masku s lukom primjenjivati ​​2 puta tjedno. Ovo jednostavno, skromno prirodno sredstvo biće vam kao kraljevski poklon, jer lijepa i zdrava kosa je bogatstvo svake žene! Masku stavljati na prljavu kosu. Poslije kosu oprati na uobičajeni način, toplom vodom sa šamponom i balzamom. Miris luka uopće se ne osjeća. Ako vaša kosa “vapi” za jačanjem, regeneracijom i volumenom, obavezno probajte domaće maske sa želatinom s efektom laminacije za sve tipove kose.
Izvor:harber.ba

0 komentari:

Objavi komentar