subota, 27. veljače 2016.

Voda od bamije za liječenje dijabetesa i bolesti bubrega

voda od bamije


VAZNA NAPOMENA:ne djeluje svaki prirodan lijek isto na svaku osobu,kod nekog je ucinkovit i pomogne mu u potpunosti  da se izlijeci ,a takode ima slucajeva da nekim osobama ne pomaze sve to zavisi od organizma osobe.Zato podijelite sa nama iskustvo ako ste pokusali sa konzumiranjem nekog lijeka tako cemo utvrditi kolika je stvarna ucinkovitost datog lijeka,a samim tim vasi pozitivni komentari ce ohrabriti i druge ljude da pokusaju sa prirodnim lijekovima rijesiti svoje probleme






Bamija je pomalo zaboravljena biljka. Ova biljka može vam pomoći u liječenju dijabetesa, astme, kolesterola (lošeg kolesterola) i bolesti bubrega. Bamija je hranjivo povrće porijeklom iz Sjeverno-istočne Afrike. Uzgaja se u toplijim područijima diljem svijeta.
voda od bamije
Ova biljka je izuzetno hranjiva, sadrži 30 kalorija, 21 miligrama vitamina C, 3 grama dijetalnih vlakana, 7,6 grama ugljikohidrata, 2 grama proteina,1 grama masti, oko 80 mikrograma folne kiseline i 60 miligrama magnezija. Osim toga, ova biljka može konzumirati tijekom cijele godine, bilo kuhana, pirjana, pržena ili čak u kiselim obliku.

Nevjerojatna bamija pruža mnoge zdravstvene prednosti, uključujući:
smanjuje kolesterol
pomaže u liječenju dijabetesa
jača imunološki sustav
spriječava bubrežne bolesti
ublažava astmu
smanjuje količinu glukoze koja se asorbira iz hrane



Recept za vodu od bamije:
Uz ovaj recept možete napraviti vodu od bamije koja će vam pomoći da reulirate razinu šećera u krvi, a ujedno i sve ostale zdravstvene prednosti bamije.
Trebate 2 svježe bamija. Izrežite glave i repove i staviti 2-3 komada u čaši vode. Ostavite ih da stoje preko noći.

Sljedećeg jutra, piti vodu pola sata prije doručka.

izvor:zenstvena.com

0 komentari:

Objavi komentar