četvrtak, 24. ožujka 2016.

EVO KAKO LIMUN I SODA BIKARBONA MOGU DA SPASU ŽIVOT











Postoje brojne studije o tome kako soda bikarbona i limun pozitivno deluju na organizam. Da li ste znali da njih dvoje u kombinaciji deluju bolje od hemoterapije?

Dokazano je da limun i soda bikarbona mogu da ubiju ćelije raka i do 10.000 puta efikasnije nego hemoterapija. Zašto niko to ne zna? Zato što bi farmaceutske kuće izgubile milijarde i milijarde dolara profita koji dobijaju od hemoterapije.

Dokazano je da limun deluje antikarcinogeno, kao i da je efikasan protiv svih oblika cista i tumora. Zapravo, najefikasnija u borbi protiv raka jeste kora limuna, koja sadrži terpene poput d-limonena. D-limonen i ostali terpeni su se pokazali kao odlični u lečenju raka kod životinja.

 
I limun i soda bikarbona deluju alkalno, što znači da normalizuju pH organizma, ne dozvoljavajući raku da se širi dalje.

Nedavna studija je pokazala da unošenje četiri ili više porcija citrusa od po 150 grama svake nedelje umanjuje rizik od nastanka raka debelog creva za 18%, raka želuca za 31%, raka usta za 53% i raka ždrela za 58%.

Limun uništava karcinogene ćelije i sprečava njihovo širenje, što ga čini efikasnijim od lekova poput adrijamicina, hemoterapije i ostalih farmaceutskih proizvoda.

Hemoterapija uništava organizam, trujući sve živo u njemu a ne samo ćelije raka. Ako je to najbolji pristup koji lekari preporučuju, zašto ne probati alternativni pristup koji je potpuno prirodan i mnogo manje štetan?

Dovoljno je samo da pomešate dve kašičice soka od organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone i da unosite tu mešavinu s vremena na vreme.

Naravno, ne zaboravite da se hranite zdravo i da praktikujete fizičku aktivnost!

Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar