utorak, 22. ožujka 2016.

FANTASTIČNA EPSON DIJETA KOJOM BRZO GUBITE KILOGRAME, A PRI TOM UŽIVATE!!










Gorku so, poznatu i pod nazivom epsom so ili magnezijum sulfat, obično koristite u kuhinji, ali njena namjena je znatno šira.

Vijekovima se koristila kao lijek za brojna zdravstvena stanja, a u ne tako dalekoj prošlosti je otkriven i njen uticaj na gubitak kilograma.

Da, epson so može da vam pomogne da smršate, a mi vam u današnjem postu otkivamo kako!

Kako deluje na mršavljanje?

Epson so sadrži magnezijum sulfat, pa se koristi kao sastojak opuštajućih kupki. Tako ova so putem kože dospijeva u organizam, a kada se to desi ubrzo počnu da se osećaju njena blagotvorna dejstva. Ona na prirodan način spušta nivo stresa, ispira otrove iz tela i pomaže pri rješavanju mnogih problema sa kožom. Stručnjaci tvrde da je za efikasno gubljenje kilograma neophodna detoksikacija, odnosno izbacivanje svih otrova iz organizma.

 
Dakle, epson so na jedan posredan način posepjšuje mršavljenje, jer obavlja jednu od najbitnijih etapa na putu do vitke linije – detoksikaciju organizma!

Kupka od epson soli

Da biste napravile ovu blagotvornu kupku potrebno je da napunite kadu toplom vodom i sipate so dok voda još teče. Pored gorke, možete dodati i dvije kašike vaše omiljene mirisne soli za kupanje. Preporučuje se da tokom ležanja u kadi popijete jednu čašu hladne vode. Idealno vrijeme koji trebate da provedete u ovoj kupki je 25 minuta.

Poboljšanje probave – laksativna svojstva

Gorka so se upotrebljava i kao odlično laksativno sredstvo. Pomiješate malo soli sa hladnom vodom i popijete. Ovako ćete povećati količinu vode u crijevima, što će dalje uticati na njihovo lakše pražnjenje i brže izbacivanje toksina iz organizma. Ne moramo ni da napominjemo koliko je ovo bitno za efikasan i zdrav gubitak kilograma.

NAPOMENA: I pored svih blagotvornih dejstava, pri upotrebi gorke soli treba da budete jako oprezni. Ove kupke se ne preporučuju trudnicama, osobama koje pate od povišenog krvnog pritiska, bubrežnim bolesnicima, srčanim bolesnicima i dijabetičarima. Ukoliko patite od nekih alergija gorka so bi mogla da pogoršanje za simptome, posebno ukoliko ste alergični na sulfur. Prije nego što počnete da je koristite obavezno se posavjetuete sa vašim ljekarom.

0 komentari:

Objavi komentar