ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

Ovaj trik je dugo čuvana tajna doktora! Bore i PODOČNJACI nestaju za 4 dana

Ovaj trik je dugo čuvana tajna doktora! Bore i PODOČNJACI nestaju za 4 dana








Ako su oči ogledalo duše, onda je duša mnogih ljudi tokom ovih kišnih dana natečena, tamna, umorna i naborana. Srećom, postoji način da ona za čas živne i podočnjaci netragom nestanu!

KREMA ZA HEMOROIDE

Modeli i glumci znaju ovu tajnu, izgleda oduvek. Naime krema protiv hemoroida brzo zateže natečene oči i smanjuje bore.

Ako vam je miris kreme prejak, pomešajte je sa malo svoje hidratantne kreme pre nanošenja.


  ČAJ

Čaj s kofeinom, koji sadrži prirodni tanin, blagi je diuretik kojeg su dugo koristile još naše bake, a danas i modeli, kako bi smanjili podočnjake.

Dve filter kesice čaja natopite toplom vodom, a zatim ih malo rashladite u frižideru (nekoliko minuta), i svaku vrećicu stavite na po jedno oko. Nakon pet minuta vaše oči će biti osvežene.

AVOKADO

Mnogim ljudima umor donosi i tamne fleke ispod očiju, zbog koji izgledaju mnogo starije.

Ako niste stigli da se odmorite, isecite avokado i komade stavite ispod očiju ili pokušajte da namažete podočnjake kremom napravljenom od mlevenih badema i mleka, od kojih bi mogli posvetleti.


 
 


METALNE KAŠIKE

Uzmite dve metalne kašike i držite ih ispod mlaza hladne vode nekoliko minuta. Zatim donji deo kašike stavite ispod očiju 30 do 60 sekundi. Ledena hladnoća metala oživeće vaše umorne oči i istovremeno vam dodati energiju.

SVEŽI KRASTAVCI

Kad su vam oči crvene i otečene jednostavno isecite 2 kolutića svežeg krastavca, lezite i položite po jedan na svako oko, otprilike pola sata. Malo odmorite, a kad ustanete oči će vam biti svetlije, a vi ćete se osećati svežije.

GUME ZA DESNI S LEDENIM GELOM (ZA BEBE)

Nabavite 2 okrugle gume za desni (to bebe, zaleđeno, grickaju dok im rastu zubi, jer im olakšava izbijanje zubića i smanjuje bol) i stavite u zamrzivač dok se ne zalede. Zatim lezite i držite gumu na očima desetak minuta. Hladnoća ne samo da će smanjiti natečenost nego će i vas okrepiti.

Izvor: MOJEZdravlje

0 komentari:

Objavi komentar