utorak, 22. ožujka 2016.

RECITE ZBOGOM „GIHT-U“ ZAUVIJEK S OVIM MOĆNIM PRIRODNIM LIJEČENJEM!











Giht se javlja kada mokraćna kiselina se počinje graditi u krvi. Bolest nastaje kada u krv dospije otpad koji bubreg proizvodi. Kada bubrezi nisu u mogućnosti izbaciti mokraćnu kiselinu, ona se počinje kristalizirati i ostavljati otpad unutar zglobova.

Simptomi gihta su neočekivani bol, crvenilo, osjetljivost i toplina. Giht je kronična bolest a većina ljudi ne žele koristiti aspirin do kraja svog života zbog svojih nuspojava. Zato se smatra ova nevjerojatna mješavina svega 3 sastojaka najbolji prirodni način za liječenje gihta, jer sprječava simptome gihta kao sto će anti-upalni lijekovi učiniti.

Ovdje je ono što vam je potrebno:

Sastojci:

– Jedan ananasa

– 1-2 žličice u prahu kurkuma

– 1 šalica višnje sok

– Sito

– Staklenku s tijesnim poklopcem

– 1-inčni svježi korijen đumbira ili 2-3 čajne žličice praha đumbira

– Procesor za hranu i miješalica

– Med


Postupak priprave:

Uklonite držak i rezati kožu od ananasa. Stabljika sadrži bromelain, a može se i stabiljka koristiti ako želite. No, to je u redu ako se koristi samo voće. Izrežite ananas na komade i stavite ih u blender. Blendati dok ne bude ravnomjerna pira gore. Nakon toga stavite sok od višnje i posuti žličicom kurkume i đumbira.

Stavite lijek u posudu i zatvorite ga. Ostavite lijek u hladnjaku ostaviti oko 10 dana. Također možete koristiti med ili mijenjati količine đumbira i kurkume u prahu prema svom osobnom ukusu. Za najbolje učinke, konzumirati lijek svaki dan.

Ne zaboravite da podijelite recept sa svojim prijateljima te tako možda nekome i pomognete, živjeli!

izvor:narodnamedicina.info

1 komentari:

mijatovic kaže...

koliko treba da se pije ovaj napitak protiv gihta jedna tura ili moze da se ponavlja neograniceno puta ili jednom u 6 meseci ili samo jednom ili kada dobijes bolove

Objavi komentar