ponedjeljak, 18. travnja 2016.

AUSTRALIJSKI NARODNI LEK ZA RAK KOŽE – PLAVI PATLIDŽAN!











Fitohemikalija poznata pod imenom BEC5 je ekstrakt patlidžana kojeg je otkrio dr. Bill E. Cham, nakon što je čuo za lek narodne medicine Australijskih farmera.
Naime, oni su ga upoznali sa preparatom za rak oka kojim su izlečili stoku. Farmeri su stoku izlečili nanošenjem toplog obloga načinjenog od semenki voćke poznate kao đavolja jabuka, latinskog imena Solanum linnaeanum. Ova biljka je deo Solanacea porodice, koja uključuje povrće poput paradajza i patlidžana.
BEC5 se veže za receptore na površini ćelije raka. Nakon što ćelija ‘svari’ ekstrakt patlidžana, dolazi do njenog  pucanja pa je tako ćelija raka uništena, a njen sadržaj reapsorbuje telo.
U lečenju preko 80.000 slučajeva raka kože, BEC5 je pokazao svoju efikasnost. Naime, invazivni i ne-invazivni nemelanomski karcinomi kože vrste su raka koje su lečene patlidžanom. Rak je u svakom pojedinačnom slučaju otišao u remisiju i nije se vratio. Stanovnici Australije, zahvaljujući ovoj fitohemikaliji, leče rak kože na ovaj način već decenijama.


 


Spomenuti BEC5 ubija ćelije raka a ne šteti drugim zdravim ćelijama u ljudskom telu, pa se takođe može koristiti za lečenje aktinske keratoze, kao i pega na koži uzrokovanih suncem ili starošću.
Mogući predikator raka kože je aktinska keratoza. Preterano izlaganje suncu uzrokuje crvene mrlje koje su sastavljene od abnormalnih ćelija koje mogu mutirati u maligne i to u osnovnim ili nižim slojevima kože.
Još jedan česti oblik raka kože su rožnate stanice karcinoma, taj rak uzrokuje gotovo dve hiljade smrti godišnje. Ovo tkivo je u obliku bradavica i ima nepravilnu ivicu, ali ga je moguće lečiti ekstraktom patlidžana.
Ova supstanca iz patlidžana je pokazala uspešnost u preko 78 odsto slučajeva i to kad se nanosi osam nedelja, korišćena u obliku kreme tokom 25 godina za potrebe kliničkih istraživanja u Australiji i Velikoj Britaniji. Krema ima 100 odstotni uspeh u uklanjanju raka, od kojih se niti jedan nije vratio u narednih pet godina, ako se koristi 12 nedelja.
Možda zvuči neverovatno, ali s ovim prirodnim lekom brojne bi operacije mogle biti sprečene, a zdravlje očuvano.

0 komentari:

Objavi komentar